De RTD1261 Wiki

Welkom

035%20Sitelogo_001.png

Welkom op het Nederlandstalige deel van deze Wiki. De belangrijkste informatie is vertaald, maar de meest complete informatie is op het engelstalige deel te lezen. Discussieren over de wiki kan hier op het forum.

Het doel van deze wiki is het verzamelen van tweaks voor de RTD1261PA compatible media players. Wanneer je een tweak hebt gezien die niet is opgenomen in deze wiki laat het ons dan weten via het forum of via email.

Onder compatible devices vind je een overzicht van de ons bekende modellen. Sommige mediaspelers zijn in mindere mate compatible met de andere spelers. Meestal is dit alleen van invloed op de firmware (je kan geen Emtec firmware gebruiken op een Emprex Me-1).

Het forum

Het forum betreft geen help forum, voor hulp verwijzen wij naar de bevriende fora welke zijn opgenomen onder "Friends" in de topbar. Het forum mag wel gebruikt worden om een nieuwe applicatie te bespreken of te overleggen met medeleden over de development van een applicatie. Er is een prima Nederlandstalig supportforum.

Lid worden

Iedereen kan lid worden en zijn steentje bijdragen aan deze wiki. Nog niet alle pagina's zijn voorzien van tekst en als je een pagina wil toevoegen dan mag dat ook.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License